jueves, 24 de diciembre de 2009

Cielo Andante. Exposición de Fotografia.

"La fotografia sempre comunica. És una eina que permet jugar, observar, riure, parlar, reflexionar, descobrir, il·lusionar-se, fer preguntes i obrir diàlegs. Amb preguntes com: què hi veieu a la imatge? Quines sensacions rebeu? Què us recorda? Què interpreteu? etc... Vam passar tres mesos parlant de fotografia i fent fotografies en un espai molt reduït i amb moltes limitacions. No els era permès capturar cap imatge de reixes, portes, finestres, o cares de persones. De l’obstacle en van fer virtut i els nois participants al taller van incentivar la imaginació més que mai aconseguint uns resultats sorprenents.

"La fotografia siempre comunica. Es una herramienta que permite jugar, observar, reir, hablar, reflexionar, descobrir, ilusionarse, hacer preguntas y abrir diálogos. Con preguntas como: ¿Qué véis en la imagen? ¿Qué sensaciones recibís? ¿Qué os recuerda? ¿Qué interpretáis? etc. Pasamos tres meses hablando de fotografía y haciendo fotografías en un espacio muy reducido y con muchas limitaciones. No se les permitía capturar ninguna imagen de rejas, puertas, ventanas, o caras de personas. Del obstáculo hizimos una virtud y los chicos participantes al taller incentivaron su imaginación más que nunca consiguiendo unos resultados sorprendentes.

El resultat d’aquesta petita aventura va ser l'exposició Cielo andante que es va poder veure a Granollers. El reflex d’una posta de sol en el mar, gotes d’aigua caient en un llac, mirades captades per la càmera o cadires movent-se en un vídeo, són algunes de les imatges que podeu descobrir a Cielo andante."

El resultado de esta pequeña aventura fue la exposición Cielo Andante que se puede ver a Granollers. El reflejo de una puesta de sol en el mar, gotas de agua cayendo en un lago, miradas captadas por la cámara o sillas moviéndose en un video, son alguna de las imágenes que podéis descobrir en Cielo Andante."

Els participants són Moisés, Francisco, Raúl, José, Jesús, Marton, David, Rafael i Ramón, participants al taller d'imatge i creativitat a Quatre Camins.

Extraido de la web de Gloria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario